среда, 13 июля 2011 г.

Norway's largest newspaper


Եվրոպա  լիգայի Վալերենգա  - Միկա  հանդիպմանն  ընդառաջ  մեկնաբանություն  նորվեգական  Aftenposten  թերթի  համար: 

http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/europaleague/Armenske-kjemper-kommer-til-Ullevaal-180497_1.snd

Armenske kjemper kommer til Ullevaal

Vålerenga vil unngå luftkrig mot Mika.
Vålerenga vil unngå luftkrig mot Mika. FOTO: DIGITALSPORT
Freddy dos Santos er forberedt på å se opp til e-cupmotstanderen.
Publisert: 13.07.2011 kl. 11:44 , endret: 13.07.2011 kl. 15:04
VALLHALL (Aftenposten.no): En gang i tiden, da man spilte fotball på småguttelaget, var det alltid én ting man gjorde under oppvarmingen:
Så på motstandernes høyde. Var de store, ble du redd. Var de mindre enn lagkompisene dine, var du nokså sikker på at du hadde seieren i lommen. For Vålerengas del bør det ikke skje torsdag kveld.
Armenske Mika er ikke den mest kjente motstanderen i Europaligaen, men fysikken har de i alle fall på sin side.
- Kaz (Sokolwski) har vært og sett på dem, og sier de har en gjennomsnittshøyde på over 1,85 meter, sier Freddy dos Santos til Aftenposten.no.

Corner er mål

Det bekrefter også Davit Galstyan, sportsjournalist for det armenske nettstedet TotalFootball.am.
- I Armenia har nesten alle lagene, inkludert landslaget, lave spillere, som liker å holde på ballen. Mika er unntaket, de slår mye langt, og scorer mange mål på frispark og dødballer, forteller Galstyan.
Laget har en rekke spillere på U21- og A-landslaget, i tillegg til flere spillere med mer velkjente pass, som tre brasilianere og spanjolene Aday Benitez og Pedro Lopez (med fortid i Real Madrids B-lag). Deres mest kjente spiller er likevel spissen Dong Fangzhu, som har en fortid i Manchester United.
- Han ble kjøpt inn for å erstatte Mikas best spiller, Boti Demel, som gikk til Rosenborg. Men Fangzhu ble skadet i Mikas siste seriekamp mot Pyunik, og vil ikke spille i Oslo, skriver Galstyan i en e-post til Aftenposten.no.
- Dette er ingen kasteball, og vi vil mønstre vårt beste mannskap i kampene. Europaligaen er viktig for oss, og selvsagt skal vi videre fra denne runden, sier Martin Andresen til Aftenposten.no.

Viktig kamp

Som Aftenposten skrev tirsdag, tjente Rosenborg om lag 56 millioner på sitt gruppespill i Europaligaen i fjor. Det er en solid gulrot for norske lag – om enn ikke fullt så mye for spillerne.
- Jeg skjønner godt at det høres godt ut for ørene til en administrerende direktør, men for oss spillerne er drivkraften først å spille mot lag vi ikke kjenner så godt, for så forhåpentligvis å få møte noen av de beste lagene i Europa.
- Vi har hatt noen gode opplevelser i Europa, men samtidig har vi vært altfor ustabile, sier Freddy dos Santos.
Vi er til stede på Ullevaal torsdag, og kommer med referat og reaksjoner like etter kampslutt. Avspark er 19.00, returen er torsdag 21. juli klokken 15.00 norsk tid.

Комментариев нет:

Отправить комментарий